Aisea e iai ni palapala ile Rotary Drilling Rig pe a viliina?

Pe a galue le masini vili vili, o lo'o i ai pea le palapala ile pito i lalo ole pu, ose faaletonu e le mafai ona alofia o le masini vili vili.Aisea la e i ai le palapala ile pito i lalo ole pu?O le mafuaaga autu ona o lona faiga faufale e ese.O le masini vili vili e fa'aaogaina le auala e viliina ai le palapala e le fa'asalalauina, ma e le mafai ona fa'ao'o le pala e viliina i le eleele e ala i le ta'amilosaga o le palapala e fa'anofo i lalo.

vili1

O mafua'aga autu ia mo le tupu mai o le palapala:
1. O totoe i le va o le pakete nifo o le rotary vili rig ma le pito i lalo o le viliina pakete
2. O nifo o tamai vili vili rigs e seasea, o lea o le palapala i le va o nifo e le maalofia;
3.O le pito i lalo o le viliina meafaigaluega e le o tapunia;
4. O le palapala e tipi ese mai le pito i fafo o le pakete vili vili e le mafai ona ulufale i le gutu o le paʻu ona o le pito i lalo o le pu ma tumau i le pito o le pito i lalo o le pu;
5. I le viliina o le oneone palapala ma le tafe-palasitika formations, o le viliina slag i le pakete vili ua leiloa i le faagasologa o le siiina, ma o nisi taimi e oo lava i mea uma ua leiloa i totonu o le borehole;
6. O le toe foʻi mai o le paʻu vili e telē tele, o le uta ua tumu tele, ma o le muck e oomi ese mai le alavai o le pito i luga o le ufiufi.

E tusa ai ma le tulaga faʻale-atunuu, o le mafiafia faʻatatau o le palapala i le pito i lalo o le pu mo le faʻaputuga feteʻenaʻi ma le faʻamaufaʻailoga e le sili atu i le 100mm ma e le sili atu i le 50mm, i le faasologa.

O mea ia o loʻo i luga o mafuaʻaga ia o loʻo tupu ai le palapala i le faʻavaeina o pu o tamaʻi vili vili faʻataʻavalevale o loʻo aoteleina e Gookma.E ui lava ose fa'aletonu le maalofia o tama'i vili vili, ae o masini vili e sili ona talafeagai mo le viliina ma le fa'aputuina i lenei laasaga.
A uma ona viliina le pu e le vili vilivili, e tatau ona tatou faamama le pu, ina ia mafai ona aveese le palapala i le pito i lalo o le pu.


Taimi meli: Iuni-17-2022