Fa'afefea ona fa'afeagai ma le Asu Eli?

Asu maielio se tasi o faaletonu masani o le excavator.E masani lava, e iai le asu pa'epa'e, lanumoana ma le uliuli o le eli.O lanu eseese o lo'o fa'atusalia ai fa'afitauli eseese.E mafai ona tatou faʻamasinoina le mafuaʻaga o le faaletonu o masini mai le lanu o le asu.

Asu paepae

Mafuaaga:

1. Cvai ylinder.

2. Efa'aleagaina le pa'u pa'u ngine.

3. Ppo'o le fa'atomuina o le suau'u tui ma le mamafa o le fa'agogo.

 Tali:

Siaki pe o iai le vai i totonu o le tiso, afai o le asu paʻepaʻe e puʻupuʻu pe a uma ona amata le excavator, o le mea masani lea.Afai o le excavator e faʻaauau pea ona faʻauluina le asu paʻepaʻe pe a uma ona amata, e le faʻaitiitia le suauʻu, ma e vaivai le excavator, ona tatau lea ona tatou siaki pe ua faʻaleagaina le ulu o le paʻu pe siaki le suauʻu suauʻu.

Asu lanumoana

O le asu lanumoana mai le excavator e mafua mai i le suauʻu e ulu atu i totonu o le potu afi o le paʻu ma mu.A mālūlū le eli, e pipii atu se vaega o le suāuu i le pa'u.A uma ona ola le afi, o le a mu lenei vaega o le suauu ma o le a maua sina asu lanumoana, lea e masani ai.Ae peitaʻi, a tele loa le asu lanumoana, e tatau ona tatou siakiina!

 Tali:

 1. Siaki pe talafeagai le suauʻu suauʻu ma pe maualuga tele le suauʻu.

 2. Siaki le tui suauʻu e vaʻai pe leaga le faʻatomization pe faaleagaina.

 3. Siaki le mama piston ma le puipui puipui.Afai e ofuina tele, o le a tele le va, ma mafua ai le le lelei o le faʻamau.

 4. Siaki le alavai taiala uafu e vaai pe ua pe le talita suauu pe faaleagaina.

 5. Siaki pe o iai se pa'u ua gau.Afai e le aoga se tasi po'o le sili atu fo'i, o le a fa'ate'a le suau'u i le va o le piston ma le puipui o le pa'u, ma mafua ai le suau'u i totonu o le afi.

Lanu uliuliasu

O le asu uliuli mai le excavator o se faʻaaliga fafo o le lava le mu o le tiso i totonu o le pa'u.E i ai le asu uliuli pe a faatoa amata le eli, ma o le asu uliuli e mou malie atu pe a uma ona amata mo sina taimi, o se mea masani.Afai o le excavator o loʻo faʻauluina le asu uliuli i le galuega, faʻatasi ma le faʻateleina o le faʻaaogaina o le suauu, o lona uiga o le excavator e sese.E tatau ona siaki mai vaega e tolu: ea intake, tulaga lelei o le tiso ma le suauʻu injector.

Fofo:

1. Siaki pe o le kilia valve intake o loʻo i totonu o se tulaga talafeagai;siaki pe o poloka le elemene faamama ea;siaki pe ua faaleagaina le supercharger.O mea uma o loʻo taʻua i luga o le a oʻo atu ai i le le lava o le ea, e mafua ai le maualalo o le ea, le lava le afi afi, ma le asu uliuli.

2. Siaki pe agavaa le lelei o le diesel.

3. Siaki pe o le pamu tiso ma le suauʻu tui ua ofuina, ma o le suauʻu tui ua tele naua, e mafua ai le le lava o le afi.

4. Afai o le asu uliuli e na'o le pa, atonu e mafua mai i le fa'agaioiina o le fa'agaoioiga tele.

 

O matou o se fa'atau oloamasini faufale, afai e te fiafia i a matou oloa, faamolemole aua le faatuaifaafesootai matou!

Telefoni: +86 771 5349860

I-meli:info@gookma.com

https://www.gookma.com/

Tuatusi: Nu.223, Xingguang Avenue, Nanning, Guangxi, 530031, Saina

 

 

 


Taimi meli: Iul-14-2022